If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Колега, гръцкото не е поп-фолк! Голяма част от родните чалгаджии КРАДАТ мелодий на гръцки песни и ги комбинират с пошъл текст. А иначе има наистина много хубави и стойностни гръцки песни.
Поздрав за всички, хърасващи хубавата музика с една голяма песен http://vbox7.com/play:71c162d1
и още една http://vbox7.com/play:65b61c7d
Чисто поп-фолк си е гръцкото,българското не е,то е ЧАЛГА.
Съни, ко значи че я търсиш - не можеш да я намериш на мр3 ? Аз я имам бе... Да ти дам жокер че песента битува под името Pote den eklapses esi? що аз да черпя бира....
Съни, ко значи че я търсиш - не можеш да я намериш на мр3 ? Аз я имам бе... Да ти дам жокер че песента битува под името Pote den eklapses esi? що аз да черпя бира....
Адвокате на клип не я намирам .
А и доколкото знам не е и правен такъв .
Има я в бокса с някакъв неграмотен превод но в в ютуба и токова няма .
Като казвам клип имам предвид - оригинален а не някоя домашна самоделка . На mp3 и аз я имам
Comment